6ks Dutý Úder Nastavit vrtáky -Kůže Děrování Nástroj Flexibilní Vrták Rozšíření Šestihranné Rukojeti Sada vrtáků

Nástroje

p476585

Skladem

345.89 Kč
508.63 Kč

Podpora Dropshipping a Velkoobchod.

100% Originální a Goo d Kvalita s Zdarma poprodejní Záruka .

Vyroben z odolného, vysoce kvalitní uhlíkové oceli, tento sada vrtáků šestihranná rukojeť je velmi silný a vydrží vám mnoho let, vrtání požadavky.Tyto hex bit vrták sady nabízejí dlouhou životnost, ostrost a pevnost.

EFEKTIVNÍ KOŽENÉ DÍRA NÁSTROJ: Tyto pás díry nástroj, dlouhý hex dříku bitů funkce rýhované tělo design pro bezpečné uchopení, přesně broušené drážky a řezné hrany.Tyto hex bit rozšíření vám poskytne snadné skladování a přepravu.

Snadný-k-použití malý vrták sada: Není třeba tlačit, prostě to klouže přes vrstvy kůže, tkaniny a pěny.Instalace průchodky je nyní jednodušší, bez nadměrné klepání.Použití lepenky jako základnu, takže vaše dutý váleček punč zachovává jeho okraji.

Široký rozsah použití: Tento pás děrování může být použit pro vrtání otvorů v kartonu, plastu, tkaniny, kůže a jiných materiálů, takže je univerzální.

Velikost a Balení Silný Vrták Sada: V našem balíčku, dostanete 6 ks dutých kožené boxovací sada v různých velikostech, jako je 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, 11mm, 12mm.Tyto Duté Děrovací Nástroj Sady.

Materiál: uhlíková ocel

barva: Černá

Obsah Balení:

6 x Hex Sada vrtáků(5/6/8/10/11/12mm)

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Platba : 1.Platba musí být provedena do 5 dnů od objednávky. 2.Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut

Zásilky: 1.Dodáváme Světové lodní dopravy. (s výjimkou několika zemí a APO/FPO). 2.Všechny objednávky budou zpracovány první čas po ověření platby prošel. 3.Aktuální dodací doba může být odlišná , a to zejména v průběhu prázdnin.

Zpětnou vazbu: 1.Prosím, ujistěte se, že není problém s produkty. 2.Pokud máte y nespokojenost, prosím, kontaktujte nás před dokončením rev iew.Budeme vám dát uspokojivou odpověď.

3.Pokud není žádný problém, prosím, dejte nám 5 hvězdiček pozitivní zpětnou vazbu.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ: Ruční Nářadí Dílů