Silikonovou Přísavkou Pro Mobilní Telefon Uchycení Přísavkou Zdi Couval Lepicí Silikonové Gumové Přísavky Pad Pro Pevné Podložky

Mobilní Telefony, Příslušenství

p431979

Skladem

53.72 Kč
134.41 Kč

Silikonovou Přísavkou Pro Mobilní Telefon Uchycení Přísavkou Zdi Couval Lepicí Silikonové Gumové Přísavky Pad Pro Pevné Podložky

Body:

1.Anti-slip Design: Tento sací mount telefon pouzdro obsahuje 24 malých přísavek, které lpí pevně na sklo, zrcátka, palubní deska automobilu, a další hladké povrchy.To zabraňuje telefon od bytí omylem spadl na zem nebo poškozen.

2.Široké Použití: Sací Telefon Případ Držák je navržen tak, aby být široce používán a snadno umístitelné na hladké zrcadla, toaletní stolky, koupelnové stěny a kuchyňské povrchy.

3.Spolehlivá přilnavost: Sací Mount Telefon Pouzdro se může pochlubit silné a spolehlivé sání, který udržuje jeho účinnost v dlouhodobém horizontu.Vyrobeno z omyvatelné a odolné silikonové pryže, může být snadno otřít a vydrží opakované použití.

4.Jednoduché použití: Užijte si spolehlivé montážní řešení, které poskytuje bezproblémové pohodlí s tímto sací telefon pouzdro držák.Není třeba používat hřebíky, šrouby nebo se strachovat o díry a prach ve zdi.

5.Musíte Mít: Naše sací telefon pouzdro držák bezpečně pohlcuje mobilní telefony, banky, pevné disky, a další hladké povrchy pomocí lepící lepidlo na zadní straně.

Toto silikonové sací pouzdro na telefon je ideální pro dlouhodobé a praktické využití.To lpí pevně na sklo, zrcátka, palubní deska automobilu, takže je široce používán.To může absorbovat mobilní telefony, mobilní banky a mobilní pevné disky s lehkostí.

Specifikace:

Produkt: 24 náměstí přísavky

Materiál: silikon

Velikost: 8.0x5.5 cm/3.14 x 2.16 inch

Seznam:

Sací Telefon Pouzdro Držák x1

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Funkce: Anti-Shatter
  • Typ: Zadní fólie
  • Kompatibilní Značka: palm
  • Původ: Pevninské Číně