Žhavicí Svíčky Parkování Ohřívače Část Zapalovací Svíčky Sada Pro Parkování Ohřívač Ruční Nářadí Kit Pro Údržbu Ohřívače Náhradní Díl Pro D2

Elektrických Zařízení

p402194

Skladem

423.18 Kč
846.59 Kč

Tato Žhavicí Svíčky Parkoviště Topení Součástí je řešení pro efektivní zapalování a dlouhodobé, stabilní použití.Určen pro model D2, to zajišťuje normální provoz motoru.Rychlá instalace znamená, že budete zpět na silnici v žádném okamžiku.

Specifikace:

Název produktu: žhavicí svíčky 6-dílná sada

Produktu velikost: (přibl.)13*13*3.5 cm/5.12*5.12*1.38 palce

Hmotnost: 130 g

Použitelné: Vhodné pro model D2

Balení Seznam:

1* Žhavicí Svíčky Parkoviště Topení Nastavit

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Efektivní Zapalování: Tento Glow Plug Repair Kit poskytuje optimalizovaný systém zapalování, což vede ke snížení spotřeby ropy a emisí.To zlepšuje účinnost spalování pro zvýšení výkonu motoru a prodlužuje životnost.

2.Vyrobeno pro Odolnost: Naše žhavicí svíčky sada na opravu se může pochlubit odolný vůči vysokým teplotám, zabraňuje deformaci a zlomení, a poskytuje stabilní a spolehlivý výkon pro dlouhodobé používání.Vyrobeny s vysoce kvalitních materiálů, je postavena tak, aby poslední.

3.Zabránit Motoru Porucha: aby váš motor pracuje efektivně s naší Glow Plug Repair Kit.S dobrým těsněním, aby se zabránilo oleje a úniku vzduchu, poskytuje spolehlivé řešení opravy.Souprava je crafted s high-kvalitní materiály a pečlivá pozornost k detailu pro optimální výkon.

4.Pohodlná Montáž: zahrnuta klíč montážní tyč a rozprašovač net zlepšit účinnost údržby, což vám umožní rychle nainstalovat a demontovat žhavicí svíčky.Rozlučte se s časově náročné opravy s touto kompaktní a snadno-to-použití Glow Plug Repair Kit.

5.Určeno pro Tiskarny: Tento glow plug repair kit je určen pro model D2 a zajišťuje kompatibilitu a stabilitu s vozidlem.To poskytuje bezpečný a hladký zážitek z jízdy v chladném počasí.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně