Cestovní Make-up Vlak Případě Vodotěsné Kráva Vzor Stand-up Make-up Štětce, Držitel Make-up Štětec Případ S Mnoha Přepážkami Make-up Štětce

Speciální Účel, Tašky

p4005

Skladem

37.40 Kč
74.80 Kč

Organizovat a chránit vaše make-up nástroje a příslušenství s našimi Make-up Vlak Případě Velké.Na wipeable exteriéru a vysokou hustotou děliče zajišťují snadné čištění a minimální poškození.Nosit přes rameno nebo v ruce pomocí přiloženého popruhu.Ideální pro ukládání své oblíbené tužky na obočí a ostatní položky.Dělá skvělý dárek pro přátele, příbuzné, a všechny make-up-milující dámy.

Vlastnosti:

Název produktu: kosmetická taška

Vnitřní konstrukce sáčku: sendvič zip taška

Materiál: pu

Kapacita: 20-35L

Materiál textura: PU

Obložení textura: polyester

Kategorie:

Kufřík (24*7*15CM)

Skladování make-up taška nástroj (18*6.6*6.8 cm)

Polštář typ (19*8.3*11.2 CM)

Velký čtvercový typ (21.5*16.5*15.5 cm)

Přenosný Vysoký Kbelík Kosmetická Taška (17*13*15.6 cm)

Velké dvouruční carry (23.2*9*17.5 cm)

Oválný (21*15.5*12.3 cm)

Seznam:

1 x Make-up Vlak Případě

Více viz podrobnosti o produktu

1.Robustní a Odolné: Vyrobeno z vysoce-kvalitního materiálu, který není snadné, aby deformovat, wipeable, a nárazuvzdorný, tento make-up vlak případě, že bude chránit vaše kosmetika před poškozením a udržet je organizovaný.

2.Poskytnout bezpečný prostor: S vysokou hustotou příček, kategorizovat vaše make-up štětce a doplňky na základě velikosti, vytváří bezpečné prostory.Udržet vaše položky organizované a snadný přístup, zajištění čisté a profesionální make-up storage řešení.

3.Snadné přenášení: Udržujte své make-up organizované a na dosah ruky s naší Make-up Vlak Případě.Nosit přes rameno, nebo zajistěte jej v pase s lehký a ramenní popruh.

4.Praktické použití: Tento všestranný make-up vlak případě umožňuje ukládat nejen make-up štětce, oční stíny, lesk na rty a řasenku, ale také další kosmetické položky, jako jsou barevné tužky a obočí nástroje.

5.Pěkný dárek: Zapůsobit na dívky a dámy s naší prostorné a stylové make-up vlak případě, ideální pro Nový Rok, Valentýn, Den matek, Halloween, den Díkůvzdání, Vánoce a mimo ni.Udržujte všechny své kosmetické položky organizované a v bezpečí 1. místo s touto exkluzivní a přemýšlivý dárek možnost.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Hlavní Materiál: PU