Záplaty na Nafukovací Bazény Multi-Použití TPU Patch pro fond Oprav fond Údržby Produkty pro Nafukovací Hračky Deštníky

Hardware

p399795

Skladem

123.31 Kč
246.84 Kč

Body:

1.Rychlá Oprava: Naneste TPU Náplastí na všechna místa s lehkostí.Tyto skvrny se mohou pochlubit silnou přilnavost, jednoduše očistěte poškozené oblasti a aplikovat tlak pro bezproblémovou opravu.

2.Bezešvé Těsnění: Nafukovací Patch vyroben s TPU.Toto TPU patch je určen pro vysoké teploty a může se pochlubit impozantní tažnost a vodotěsné vlastnosti.To je ideální pro upevnění jakékoliv nafukovací položky, z matrace do lodí, a těsnění, bez potřeby lepidla nebo šití.

3.Dlouho-Trvající Oprava: Zkušenosti rychlé, efektivní a dlouhodobé opravy pro vaše nafukovací bazény s těmito TPU skvrny, které poskytují vynikající přilnavost.Navrženy tak, aby vydržely drsné povětrnostní podmínky, náplasti mohou účinně zabránit úniku šíření.

4.Rozmanité Aplikace: TPU Opravy může být použita pro opravy různých materiálů, jako je bazén, nylon tkanina, plátno, guma a kůže.Ať už potřebujete opravit netěsnost, slzy, nebo otvor, tyto opravy budou dodržovat silně a dlouho.

5.Univerzální Řešení: Opravit nafukovací hračky, bazén zařízení, deštníky, a dokonce i pláštěnky s naší TPU záplaty.Ideální pro nafukovací čluny a vodní čluny.Dostat se zpátky na vaše venkovní dobrodružství rychle s naší univerzální a prakticky multi-funkční řešení.

Tato voděodolná náplast je dlouhotrvající a perfektní pro několik scénářů, včetně upevnění pláštěnky.

Specifikace:

Název: TPU vodotěsné opravy

Produktu velikost: (přibl.)7*200 cm/2.76*78.74 cm (válcované velikost: průměr: cca 4.9 cm/1.93 cm, šířka: cca 7 cm/2.76 palce)

Hmotnost: cca 48 g

Barva: Průhledná

Materiál: TPU

Balení Seznam:

1 rol*TPU záplaty

Použití:

1. Před opravou, prosím, čisté místo, trhliny nebo díry a udržet je suché.

2. Odtrhnout uvolnění papíru, vyrovnejte připraveni opravit kus s dírou, které mají být opraveny, a pak vložit, plně pokrývají opravený místo nebo otvor, prosím, stiskněte je, aby se to držet pevně.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Typ: páska
  • DIY Dodávky: Zpracování dřeva
  • Číslo Modelu: TPU vodotěsné opravy Pásku
  • Typ Pásky: Pěnová Páska
  • Původ: Pevninské Číně