Pryskyřice Ozdoby Office Desktop Dekorace Socha Čas, Prostor Portály Pryskyřice Socha Zničená Podloubí Portály

Home Decor

p371853

Skladem

417.97 Kč
557.37 Kč

1. Vodotěsné a Odolné Pryskyřice: Tento lomený oblouk držák telefonu je vyroben z vysoce kvalitní pryskyřice, která může odolávat povětrnostním vlivům a vlhkosti.To trvá dlouhou dobu.

2. Arch dekorace: S designem ničí oblouky podobné teleportace oblouky, tento držák telefonu je nejen funkční doplněk.To je také arch ornament, který bude přidat dotek tajemství a fantazie na váš stůl.

3. Jednoduché a pohodlné použití: Tento lomený oblouk držák telefonu je snadné, aby podpora, pohyb, čisté a místo.Drží váš telefon bezpečně a pohodlně.To je pohodlný a praktický doplněk ve vašem každodenním životě.

4. Široce používán mobilní telefon držák: Tento lomený oblouk mobilní telefon držitel má širokou škálu aplikací.Můžete ji použít ke sledování videa, aby se video hovory, prohlížet web nebo hrát hry.

5. Kreativní dárek držák telefonu: Tento lomený oblouk držák telefonu je praktický dárek pro ty, kteří rádi používat mobilní telefony.To je také sběratelské kus, který můžete přidat kouzlo na váš stůl nebo poličku.

Barva: Šedá

Materiál: pryskyřice

Obsah Balení:

1 x pryskyřice ornamenty

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: pryskyřice