2ks 11.5 Inch Kbelík Dolly Snadno Vyjímatelné Push Rolling Kbelík Dolly 5Roll Otočná Kolečka Pro Pohyb 360Degree Černá

Auto Opravy Nástroj

p296169

Skladem

1 544.49 Kč
2 206.58 Kč

2 Kbelík Umýt Auto, je nové auto mytí metoda praktikována auto kosmetické nadšence.To je velmi populární v Evropě a dalších zemích.Takže kbelík dolly vám základní nástroje k dokončení dvou kbelík na mytí auta bezpečně.Můžete tvořit 2-Kbelík systém, s spojnice mezi dvěma kbelík panenky, který je vhodný pro vás, pohybovat se dvěma sudy současně.

Premium Grade Materiál: kbelík dolly je přijat premium heavy duty PP (Polypropylen) materiály, které je vysoká odolnost proti nárazu, houževnatost, odolnost vůči kyselinám a zásadám, a je odolnější než ostatní materiály na trhu.Vhodné pro všechny leštění, všechny voskování, všechny broušení, oblékání, drhnutí, stírání a pracovních míst.

Pohodlné Ovládání: je vybaven 5 heavy-duty 360 stupňů otočné kolečka.Profesionální kbelík dolly je efektivní a snadný způsob, aby se vaše mytí kbelík na cestách.Šetřit energii tím, že válí kbelíku kolem, místo zvedání kolem, jak si umýt a vyčistit.

Profesionální Velikost A Zajišťovací Konstrukce: tloušťka kbelík dolly materiálu je 2 mm, průměr je 300 mm.Vysoce kvalitní materiály pro podporu až 250 liber.Kbelík dolly je vybavena tři blokovací šrouby.Můžete utáhněte šrouby k upevnění kbelíku a zabránit kbelík třást.

Efektivní fixace: Není třeba se obávat o váš kbelík převrácení, protože naše kbelík dolly vybaven dvěma pedál-typ brzdy koleček, to může účinně opravit bucket bezpečně na svém místě i na strmém terénu.Skvělé pro umývárny automobilů, stavební dělníci, tilesetters, čisticí prostředky, majitelé domů, nemocnic, škol, movers a další.

Barva:černá

Materiál:PP+kov

Obsah Balení:

2 x Kbelík Dolly

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně