Auto Pry Nástroje Dashboard Tělo Panelu Nástroj Pro Odstranění Trim Nástroj Pro Odstranění Zvědavýma Nástroj Pro Auto Auto Clip Zip Odstraňovač Dveře Panel

Auto Opravy Nástroj

p293886

Skladem

87.49 Kč
242.98 Kč

Hledáte spolehlivý nástroj pro odstranění vnější a vnitřní obložení z vašeho auta?Podívejte se žádný další než Slídit Nástroje Automotive!S jeho ultra-tenký profil a vysoká pevnost, to může splnit všechny vaše potřeby pro autoservis.Tyto lehké nástroje jsou ideální pro DIY projekt a zajistit, že dostane práci správně.

Specifikace:

Materiál: 4140 vysokopevnostní oceli

Hmotnost: cca 300g

Rozměry výrobku: jako na obrázku znázorněno

Balení Seznam:

1* Auto Slídit Nástroj

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení položky barva může být mírně odlišný od obrazu.

Vzhledem k různé ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Pokročilé Funkce: Vybavená s zakřivené tipy a ultra-tenký profil, Auto Pry Nástroje usnadňuje rychlé a efektivní odstranění panelu a zároveň zabraňuje uklouznutí.Ergonomický design zajišťuje pohodlné uchopení, ovládání a snižuje únavu ruky, což činí nástroj musíte mít.

2.Výjimečný Výkon: Vyrobeno z vysoce kvalitní oceli 4140, to auto pry nástroje je eroze odolný, rzi-důkaz, a není snadné, aby deformovat a zlomit.Má vysokou pevnost a odolnost, takže je ideální pro různé auto opravy úkoly.

3.Multi-Funkční Nástroj: Splnění různých potřeb s lehkostí pomocí této efektivní Multi-funkční Auto Pry Nástroje.Jeho bezpečné odstranění obložení, lišty, spojovací materiál a přístrojové desky je ideální pro jakýkoli těsný spoj v autě na palubní desce a panelech dveří, bez jakéhokoliv poškození.

4.Multi-Účel Nástroj: Bezpečně nahradit palubní desky, středové konzole jednotek, světlometů a karoserie bez škrábanců nebo poškození auta nebo interiéru lodi.Ideální pro upevnění a odstranění vnější a vnitřní obložení s lehkostí, a ideální pro použití na širokou škálu vozu a interiéru lodi, spojovací materiál.

5.Snadné Přenášení: Naše lehké auto pry nástroje s přenosný design, lze snadno přenášet a použít kdykoliv a kdekoliv, ideální pro profesionály i začátečníky, kteří hledají zodpovědné a kompaktní nástroj.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně