Mobilní telefon Opravy Nářadí 14-V-1 Lepidlo Remover Škrabka Sada Čip Nástroj Pro Opravu Tabletu Drone Telefon Řezání Zával Sochařství DIY Umění

Auto Opravy Nástroj

p283616

Skladem

75.48 Kč
150.96 Kč

Hledáte efektivní způsob, jak odstranit lepidlo?Naše lepidlo na dřevo škrabka je ideální lepidlo odstranění kit!Navržen tak, aby se vešly do dlaně snadno, poskytuje snadný přístup k čipu mezery.Ideální pro řemesla, DIY projekty, a ideální pro všechny otcové tam.Zbavit se lepidlo snadno bez zavedení jakékoli nepořádek.

Specifikace:

Název produktu: 14 v 1 lepidlo, stěrka set

Produkt materiál: hliníkové slitiny rukojeť, SK5 oceli, čepel

Produkt příslušenství: 1 rukojeť + 14 ostří

Velikost: jak je znázorněno

Rozsah použití: sklo, samolepky, čištění, řezání papíru, textilu, vyřezávané dřevěné řemesla, opravy mobilních telefonů, film použít, řemesla, DIY, atd.

Balení Seznam:

1ks x 14 v-1 lepidlo, stěrka set

Více viz podrobnosti o produktu

1.Víceúčelový Údržbu Toolset: Opravit elektronika notebook s lehkostí pomocí naší univerzální nástrojů pro opravy kit.14 v 1 lepidlo odstranění kit je dodáván s BGA opravy, IC čip opravy, a CPU lepidlo odstranění, takže je ideální pro všechny vaše potřeby údržby.

2.Efektivní Elektronika Nástroj Oprava: se může Pochlubit ostrým a trvanlivý okraj, tento opravy nástroj využívá přesné broušení a ultra-tenké škrabka pro snadný přístup k čipu mezery.Ocelová fréza je rez-odolné a má dlouhou životnost, zajišťuje vysoký výkon a efektivní lepidlo odstranění bez poškození komponent.

3.Uživatelsky Příjemný Design: S našimi elektronika opravy nástrojů, budete moci vychutnat stabilní a plynulý provoz díky ergonomicky tvarovaná rukojeť.Anti-skluzu a anti-pot materiálu zajišťuje pohodlné a bezpečné uchopení, který odpovídá vaší dlaně dokonale, poskytuje lepší kontrolu a přesnost.

4.Široce Používán: Tento produkt není jen opravy elektroniky a notebooků, ale také řezat papír, mobilní telefon filmu, sklo nálepku, a vyčistit prach a nečistoty.Navíc, to může být použit pro multifunkční rytí a gravírování na dřevo řemesel a DIY projekty.

5.Ideální Dárek: Tato repair tool kit nástroje, které mohou být použity pro různé elektronické přístroje, jako jsou notebooky, smartphony, tablety, fotoaparáty a další.Ať už jste přítel, bratr, otec, kolega, nebo rodinný příslušník, tento nástroj kit je perfektní dárek pro každého, kdo miluje DIY projekty nebo musí opravit své gadgets.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně