Generátor Pokrývá Vodotěsný Přenosný Generátor Kryty Pro Všechny-Počasí Univerzální Generátor Pokrytí Malé Zařízení Mimo Kryt

Auto Opravy Nástroj

p276286

Skladem

245.02 Kč
490.05 Kč

Udržujte své generátor bezpečné a chráněné před sluncem s naší vodotěsný kryt!Navržen tak, aby se vešly běžné velikosti, tento obal vybaven úchyty na obou stranách pro snadnou přepravu a pevně pevné konstrukce, aby se zabránilo vnitřní vlhkosti.Nenech slunce poškodit vaše cenné generátor - vyberte si náš kryt pro spolehlivou ochranu.

Produkt Materiál: nepromokavý Oxford tkanina

Hmotnost produktu: 150g

Velikost výrobku: 52 cm*29 cm*41cm(20inch*11 palec*16 palce)

Seznam:

Generátor ochranný kryt*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Voděodolnost: Udržujte generátor bezpečí před škodlivé sluneční paprsky se tento generátor kryt.Vyroben z anti-scratch, prachotěsný, vodotěsný oxford látky, má dokonalou ochranu proti UV poškození.

2.Flexibilní Použití: nenechte nevhodné kryty poškodit váš generátor.Tento široce použitelný generátor kryt vhodný pro většinu značek a modelů se společným velikost 26 x 20 x 20 centimetrů, zajištění vnitřní/venkovní ochrana proti prachu, dešti, sněhu a UV záření.

3.Snadná Instalace Design: Ušetřete čas a energii s naší generátor krytí, představovat rychlá montáž a demontáž pomocí rukojetí na obou stranách a efektivní rychlé uvolnění spony.

4.Dlouhotrvající Airness: Štít generátoru z venkovní prvky a nečistoty s naší odolný kryt.Vybaven efektivní ventilaci, to umožňuje správné větrání, aby se zabránilo hromadění vlhkosti a zajištění delší životnosti pro vaše zařízení.

5.Flexibilní Kanál: Náš generátor kryt je navržen s elastický spodní a větru elastické šňůrky, poskytuje speciální flexibilní kanál pro snadnou instalaci.To bezpečně sedí a drží svůj generátor, stínění jej z prvků.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • barva: černá