2X Wifi Display Dongle Kompatibilní s TV Dongle 1080P TV Stick Wi-fi Dongle Pro Android Netflix Youtube Pro Ios Mac

Spotřební Elektronika

p2504

Skladem

505.69 Kč

Malé Obrazovce na Velké Obrazovce:wifi display dongle usnadní váš život!Easly můžete připojit smartphone, notebook nebo iPad do TV, dálkové ovládání projektoru nebo monitoru, a vše, co vidíte na vašem mobilním zařízení se odrazí na větší obrazovce, což je jednodušší se dívat a je vhodný pro sdílení.Široký Použit v Autě, Doma, v Kanceláři,Škole zrcadlení obrazovky z telefonu na velké obrazovce.Také to wireles

Kompaktní Kapesní Velikosti: můžete nosit hd kino v kapse!Nyní, wireless display receiver včetně toho, že to, co vidíte na obrazovce mobilního telefonu!Zrcadlit na velké obrazovce, Jako jsou: video webové stránky( APLIKACE, nebo on-line)-- YouTube, Facebook, Twitter, Netflix, Hulu, Sportify, Hbonow, CBS, JUST DANCE, atd., Pouze si jisti, že vaše zařízení: iPhone / iPad podpora iOS 8+ a podporuje Android verze 4.4+,Mac 10.8 nebo novější a systémem Windows 8.1 nebo novější?Pokud ano, KUP TEĎ!

Ultra Vysokém Rozlišení Obrazu: bezdrátové obrazovky, zrcadlo, wi-fi displej dongle obsahuje konečný další úroveň generace v airplay obrazovku zrcadlo obsazení zařízení průmysl Také wireless display dongle 's port podporuje.Miracast dongle pro tv přijímače, Podpora 1080P hd zrcadlení na tv s tv, zrcadlení zařízení, můžete připojit PC, Mac, tablet, smartphone a iOS, Android Pad do TV, Projektoru s tímto wireless display adaptéru konektory.

Široká Kompatibilita:wi-fi displej dongle, telefon, tv adaptér Kompatibilní s ios, iPhone, Samsung , Google Pixel a další android chytré telefony, tablety, Ipad, laptop, mobilní telefony , Microsoft Windows, pixel, nexus, mac, notebook.

Podpora airplay, dlna, miracast.Naprosto odlita/zrcadlové s fotografiemi, hd video, audio, foto, hry, sdílení obrazovky, rádia, hudby, dokumentů office, live kamery, on-line chat, filmy, hry atd. k HDTV, projektoru nebo monitoru, který má HD vstup zásuvky.

Typ:Wi-Fi Displej Dongle

velikost:46x43x6mm

Materiál:plast

barva:Černá

Obsah Balení:

2 x Wi-fi Displej Dongle

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: SODIAL