Cat Vánoční Šátek Pes Zimní Pletená Šála Pro Kočku, Králík Štěně Panenka Pohodlné Pletení Vánoční Pes Šátek Vánoční

Pet Products

p1003

Skladem

83.87 Kč
119.68 Kč

Dostat své chlupaté přítele, připraven na sezónu dovolených s naší odolné a roztomilý Vánoční pes šátky!Jedinečný šátek design, to je ideální pro Vánoční večírky.To také dělá skvělý dárek pro přátele, rodinu a kolegy, kteří mají domácí zvířata.Dát vašeho domácího mazlíčka vánoční atmosféra, kterou si zaslouží s naší Vánoční pes šátky.

Vlastnosti

Název produktu: Vánoční Kostým Kočka

Velikost: S (vhodné pro psy a kočky do 10 kg), M (vhodné pro psy a kočkami do 20 kg)

Barva: červená, Santa Claus, Vánoční strom zelený

Hmotnost: 20g

Balení: opp taška

Seznam Produktů

Cat Vánoční Kostým*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vysoce Kvalitní Vlny: Tento pet pletená šála je vyrobena z vysoce kvalitní vybraný materiál, který je měkký vlny, která poskytuje teplo a pohodu pro váš chlupatý přítel.Šátek je také odolný a snadno se wash写

2.Dovolená Módní Doplněk: Váš chlupatý přítel bude vypadat rozkošný v našem pet pletená šála je k dispozici ve dvou stylech červené Santa Claus a Vánoční strom zelený.

3.Široce Používán, Musí-Mít: Zvýšení vašeho domácího mazlíčka styl na každou příležitost s tímto pletená šála.Ideální pro Vánoce, oslavy, nebo focení, aby váš chlupatý přítel vypadat útulné a roztomilé.

4.Skvělý Dárek: Slavit zvláštní příležitosti s perfektní dárek.Naše pet pletená šála je skvělý dárek pro členy rodiny, kamarády a kolegy, kteří mají domácí zvířata.

5.Není sklouznout snadno: Vaše domácí mazlíčky nelze odstranit na vlastní pěst, a to není sklouznout snadno.Pletení je jemné a pohodlné, poskytují teplo a vkus.

Hodnocení Zákazníků

Přidat recenzi

Specifikace

  • Typ: Psi
  • Typ Položky: Náhrdelník
  • Materiál: Fleece
  • Sada Typ: no
  • Původ: Pevninské Číně