Vyrábíte si také domácí vanilkový cukr?

Já ano, vyškrabala jsem vanilkový lusk a smíchala s třtinovým cukrem (může být s jakýmkoliv cukrem).
Vše jsem nasypala do sklenice s uzávěrem.
Prázdný lusk, který nádherně voněl jsem strčila také do uzavřené sklenice.
A nechala rozvonět pár dnů.
Máme pravý vanilkový cukr bez chemie a konzervantů.

Zvu Tě ke sledování mých příspěvků na Instagramu pecusmonikou a nebo na fanpage na FB Pečeme zdravě a hravě.

Pokud Tě můj článek inspiroval, budu vděčná za to, že mě podpoříš a nasdílíš článek svým přátelům, kteří tyto rady ocení a budou pro ně přínosem.

To je pro mě ta nejlepší forma poděkování. 💝

Připravila jsem pro Tebe

e-kuchařku/ebook ke STAŽENÍ ZDARMA

s recepty ze špaldové, žitné a pšeničné mouky na sladké i slané kynuté pečivo 🥐🍞 🥖🥯🍪

Stačí jen kliknout na podtržený odkaz na

e-kuchařku/ebook a dostaneš se k receptům. 

Velké plus je, že uvádím recepty v gramech a militrech, detailních postupech a stupních pečení, takže je 100% záruka, že se vše dokonale podaří.

Na léto připravuji recepty na letní sezónní limonády 🍹, domácí nanuky a sorbety 🍦 a mléčné koktejly 🍓 🥛 , domácí marmelády a džemy 🧉

podle osvědčených receptur.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *