Pomoooc, srazil se mi máslový krém do dortu 🎂😳

Co teď s tím?

Prozradím Ti, jak rychle a spolehlivě vymíchat sražený máslový/smetanový krém do hladké konzistence  ☝

🎂  rozpustíme si máslo (ne horké) a pomalu šlehačem zašleháme rozpuštěné máslo do krému, šleháme dokud se nespojí a dokud není krém hladký

🎂 krém s mísou vložíme na pár sekund do mikrovlnky a zjišťujeme, zda se krém začíná oddělovat od stěny, poté pomalu šleháme šlehačem, dokud není krém hladký

Jak hned a spolehlivě od začátku na hladký krém?

🧁 máslo, pudinkový krém a kaše musí mít stejnou pokojovou teplotu
 
🧁 první šleháme máslo s cukrem a do něj přidáváme po lžících pudinkovou kaši a nebo jinou/ovocnou kaši
 
🧁 krém z mascarpone šleháme dohromady s tekutou šlehačkou a vyšleháme do hladkého krému

Zvu Tě ke sledování mých příspěvků na Instagramu a nebo na fanpage na FB.

Pokud Tě můj článek inspiroval, budu vděčná za to, že mě podpoříš a nasdílíš článek svým přátelům, kteří tyto rady ocení a budou pro ně přínosem.

To je pro mě ta nejlepší forma poděkování. 💝

Připravila jsem pro Tebe

e-kuchařku/ebook ke STAŽENÍ ZDARMA

s recepty ze špaldové, žitné a pšeničné mouky na sladké i slané kynuté pečivo 🥐🍞 🥖🥯🍪

Stačí jen kliknout na podtržený odkaz na

e-kuchařku/ebook a dostaneš se k receptům.

Velké plus je, že uvádím recepty v gramech a militrech i velikosti plechů, takže je 100% záruka, že se vše dokonale podaří.

Na léto připravuji recepty na letní sezónní limonády 🍹, domácí nanuky a sorbety 🍦 a mléčné koktejly 🍓 🥛 , domácí marmelády a džemy 🧉

podle osvědčených receptur.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *